Projectes a Mesura


Encara que les opcions de WebXpress i de Drupal poden complir amb la gran majoria de necessitats de qualsevol client, hi ha casos en que és necessària la programació de l’aplicatiu web des de bon principi.

En aquests casos, els nostres enginyers i comercials recolliran totes les seves necessitats d’aspecte gràfic, de funcionalitat de les planes i generaran un projecte amb un pressupost que complirà tots els seus requeriments.

Un cop definida l’aplicació es generaran maquetes per definir l’aspecte gràfic final, alhora que es començarà el desenvolupament de les aplicacions i la maquetació del codi web per obtenir els resultats desitjats.

Un cas pràctic: Lleidatur.

El Patronat de Turisme de les Terres de Lleida disposa d'un portal web que hostatja milers de planes en contínua evolució i traduïdes a set idiomes.

Amb una aparença gràfica aconseguida i dinàmica, lleidatur.cat disposa d’aplicacions que també gestionen aspectes com l’enviament de milers de newsletters al Club d’Amics de Lleida, la gestió de referències de cases rurals i altres instal·lacions hoteleres, així com d'elements multimèdia que permeten al visitant del país fer-se una idea del que després podran gaudir mitjançant vídeos i fotografia d’alta qualitat.