Tecnologia


Com empresa de serveis orientada al desenvolupament específic d'aplicacions a mesura per a Internet, el nostre repte és mantenir-nos, en tot moment, en el nivell de prestacions i qualitat que els nostres clients ens exigeixen.

 

 

 

 

Això ho aconseguim mitjançant:

  1. Inversió permanent en Investigació i Desenvolupament

    El mercat actual exigeix dia a dia noves solucions que eleven el llistó de les empreses del sector. Des de IWS afrontem aquest repte mitjançant un esforç continu de l'organització, que es plasma en la formació permanent dels desenvolupadors, i la inversió constant en investigació i desenvolupament.

  2. L'aposta per GNU/Linux.

    L'ús de programari lliure per al desenvolupament de solucions ens permet partir en els projectes des d'un punt de sortida molt avançat. Així, l'existència d'una gran comunitat de desenvolupadors de GNU/Linux, en constant augment, implica que la matèria primera hagi estat àmpliament provada i testada. Un altre avantatge per al client és que el desenvolupament, que ell ha pagat, no depèn d'un proveïdor de forma exclusiva. Per tant, en cas de necessitat, pot ser millorat per un altre desenvolupador, garantint així la inversió realitzada inicialment. De la mateixa manera IWS col·labora en el desenvolupament de programari lliure establint relacions de col·laboració amb organitzacions com HispaLinux

  3. Una sensibilitat especial cap a les necessitats del client.

    Perquè no tot és tecnologia, a IWS el factor humà és una clau fonamental per a l'èxit i la continuïtat de l'organització. Tant a nivell intern com extern la comunicació ha de ser, i és, l'eix central d'una empresa que, dia a dia, vol aportar solucions concretes a les necessitats dels seus clients.