Cercadors SEO SEM


El servei de posicionament en cercadors (SEO, de Search Engine Optimizer) consisteix en realitzar tota una sèrie de retocs en una web que permetran posicionar millor la seva web dins dels motors de cerca, amb focus a Google, el número 1 a Espanya i en quasi tot el món.

 

Un resum de les accions a realitzar és:

 • Afegir la web als cercadors, procediment manual amb els 10 primer cercadors mundials.
 • Generar un sitemap, consistent en una sèrie de fitxers especials que indiquen als robots dels cercadors de quina manera volen que ens indexin.
 • Conseguir enllaços d'altres pàgines a la nostra, això s'aconsegueix mitjançant acords amb altres pàgines, intercanviant links o banners. IWS disposa d'una sèrie de pàgines pròpies on es poden realitzar aquest tipus d'enllaços.
 • Editar correctament els META de la pàgina, les etiquetes i els ALT, aquestes són algunes de les comandes que contenen informació interna d'importància de cara a aquests processos.
 • Per a realitzar tot això IWS ha de tenir accés a la seva web, si la té feta o allotjada en un altre ISP, o l'hem realitzat nosaltres, ja que es requereix accés total al codi de la mateixa per a realitzar les modificacions.

  Tot aquest servei, a parametritzar segons la web del client, es fa d'una manera totalment manual, i requereix del seu temps, tot i que els resultats valen la pena per a que la nostra web estigui millor situada en la cerca de possibles clients o visitants en general.

  Existeixen excepcions a tenir en compte com les pàgines desenvolupades exclusivament en Flash o que continguin frames o redireccionaments de Javascript.

   

  Si està interessat en rebre informació comercial respecte a aquest o qualsevol dels nostres productes o serveis, enviï'ns un formulari de contacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315