Nova aplicació iPhone: Restaurantes.com


IWS, conjuntament amb el portal restaurantes.com, presenta la nova aplicació que pretén ser el lloc de referència sobre Restaurants a Internet, servint eficaçment per igual a comensals i restaurants.

La misión de restaurantes.com es doble:

  1. Oferir als comensals un lloc on trobar totes les ofertes disponibles dels seus restaurants favorits, el lloc més fàcil per a reservar gratis amb un sol clic i el punt de trobada amb aficionats a la bona taula per compartir experiències i aprendre mútuament.
  2. Oferir als restaurants la millor Plataforma de Màrqueting Online disponible a la xarxa perquè puguin veure que les seves inversions tenen un retorn adequat i quantificable per mantenir una llarga i mútua profitosa relació comercial.

n termes senzills, el nostre objectiu és ajudar els Restaurants a donar a conèixer els seus negocis al major nombre possible de comensals i millorar d'aquesta manera els resultats de la seva empresa i facilitar al mateix temps als aficionats a la gastronomia ia tots en general un lloc eficaç on trobar el que un busca o rebre consell sobre opcions disponibles.