Inauguració de la Ruta dels orígens


Rafael Mora del Cepap introduint la visita amb iPadRafael Mora del Cepap introduint la visita amb iPad Amb l'assistència dels diferents responsables del projecte i de diferents personalitats polítiques s'ha procedit a inaugurar aquesta primera setmana d'octubre de 2011 La Ruta dels Orígens.

La Ruta dels Orígens es el projecte europeu sota el qual IWS ha implementat diferents tecnologies a l'excavació arqueològica de la Roca dels Bous de Sant Llorenç de Montgai. A més a mes, altres socis del costat francès també participen donada la seva característica de projecte transfronterer, com es pot veure en el vídeo adjunt.

Diferents actes s'han dut a terme, des d'una roda de premsa, la inauguració de l'exposició itinerant que té com a nom La Ruta dels Orígens i que engloba continguts dels sis socis del projecte, així com a visites guiades a les instal.lacions de la Roca dels Bous, on els visitants han pogut interactuar amb l'aplicació Visita Guiada Interactiva desenvolupada per IWS i la instal.lació làser emprada en la senyalització concreta de les troballes i també instal.lada per IWS.

La Roca dels Bous a partir del minut 3:40