Éxit absolut de la Lleida Magical Lan Party organitzada per IWS


500 participants, 34 edificis en 3D a Google Earth, 4 Aplicacions per a mòbils i una producció audiovisual són alguns dels seus resultats

Aquesta cita dels amants, curiosos i simpatitzants de les noves tecnologies, la informàtica, els infojocs i la cultura del "manga", s'ha celebrat a l'edifici del Magical i en diferents instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida durant els dies 6, 7 i 8 . La trobada ha reunit més de 500 participants en les distintes activitats i concursos que s'han organitzat.

Com a resultats d'aquest esdeveniment informàtic, s'han de destacar els més de 34 edificis en 3D que s'han generat a partir dels concursos i les activitats programades. Aquests edificis seran carregats a Google Earth i enriquiran el contingut referent a la nostra ciutat, que podrà ser consultat per tots el usuaris mundials d'aquesta aplicació de Google. Alguns dels edificis són la Llotja, el Parc Tecnològic, els ponts de Princep de Viana i Maristes, les esglésies de Sant Martí i Santa Tereseta, el castell de Gardeny, entre altres.

Així mateix, en el concurs de Apps (aplicacions descarregables per a telèfons mòbils) que tinguin referència amb Lleida o utilitzin dades de l'"Open Data" de l'Ajuntament de Lleida s'han premiat 4 aplicacions, de les quals dues són utilitzables per telèfons Android, una per Windows Phone 7 i una altra per Nokia. Aquestes aplicacions seran descarregables a partir de les "Store" de cadascun dels models i es promocionaran a través del servei "Open Data" de la Paeria.

Durant aquesta Magical LAN Party també s'ha gravat una producció audiovisual que relaciona la trobada amb el món templer i de misteri. Aquesta producció serà aviat visible a través de Youtube.

Articles de premsa