Nous projectes amb MyMobileWeb d’IWS: Memòria Històrica i Roca dels Bous


IWS ha iniciat el desenvolupament de dos nous projectes sota la plataforma que desenvolupa per a la presentació de webs mòbils junts amb Telefónica I+D, MyMobileWeb.

Per un costat s’està desenvolupant la capa de presentació per a la web mòbil del projecte de Memòria Històrica pel Parc Científic i tecnològic Agroalimentari de Gardeny, al qual IWS ha treballat conjuntament amb IBCE. Aquest projecte permetrà als visitants del Parc accedir-hi a un repositori de milers de fotografies i dades històriques respecte als anys d’ocupació per part de l’Exercit del turó de Gardeny, on ara s’ubica el Parc Científic.

Per altra banda, IWS implementarà amb MMW la presentació per a la web mòbil del projecte de museïtzació de la Roca dels Bous.

Aquest projecte, dotat amb una important subvenció europea, permetrà als visitants del jaciment arqueològic de la Roca dels Bous, ubicat a Sant Llorenç de Montgai, fer una visita virtual amb l'iPad d’Apple, el qual mostrarà diversos continguts difícils de visualitzar en una jaciment arqueològic per la seva natura.

La nova capa de presentació per a la web mòbil, permetrà accedir a una gran majoria dels continguts disponibles a la visita amb iPad adaptats per a la seva visualització en mobilitat.