Usos del Liquid GalaxyLa principal aplicació del Liquid Galaxy es la de permetre desplaçar-se d'una forma virtual i interactiva pels diferents continguts disponibles a la plataforma Google Earth. Això inclou tota la Terra mapejada junts als seus oceans, edificis tridimensionals a les ciutats (que en disposin) i la Lluna i Mart, incloent diferents continguts de les missions enviades per la Nasa.

Tanmateix i amb programacions especials es poden incorporar aplicacions amb dades precarregades, de tipus texte i fotos geolocalitzas, que el visitant podrà llegir segons navegui.

Apart es poden fer diferents "hacks", com la peixera virtual, o la visualització de vídeos en múltiples pantalles.

Per acabar explicar que el Liquid Galaxy es una plataforma oberta en el qual diferents programadors d'arreu del món estan desenvolupant noves aplicacions, incloent-hi sistemes avançats de videoconferència i altres.

Si està Vostè interessat en rebre informació comercial respecte al aquest o qualsevol dels nostres altres productes o serveis, enviï'ns un formulari de conacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315