Presentació del Liquid Galaxy


English VersionEnglish Version

El Liquid Galaxy es un dispositiu que entra dins el concepte de les tecnologies de realitat augmentada, al tractar-se d'un equipament expositiu molt nou que permet al visitant sobrevolar qualsevol indret del Planeta Terra, tant per la superfície del mateix, els fons i relleus marins, aixi com navegar per l'espai, visualitzant els planetes, els estels, les galàxies etc. I tot això d'una forma interactiva, virtual i visualment immersiva, conformant-se com un sistema altament didàctic e interactiu per a tots els visitants d'una exposició, i amb múltiples aplicacions.

El concepte original neix del projecte Open Source de mateix nom desenvolupat per Google.

El conjunt està conformat per un potent clúster de 8 servidors i pantalles de 55" muntats en una estructura decagonal i que es controlen a través d'una tableta tàctil iPad i una palanca tridimensional de fàcil ús, de manera que qualsevol usuari amb uns mínims coneixements informàtics el pot utilitzar.

Si està Vostè interessat en rebre informació comercial respecte al aquest o qualsevol dels nostres altres productes o serveis, enviï'ns un formulari de contacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315