IWS ha obtingut la certificació d’Apple com a desenvolupador pel nou Iphone, oferint tots els serveis necessaris per a publicar continguts en aquesta nova i potent plataforma mòbil.

Les possibilitats de l'equip són moltes i ens focalitzem en les dues formes més importants de mostrar la seva informació per aquest dispositiu:

  • Web: generalment les planes web es veuen correctament a l’Iphone, ja que el seu navegador Safari ha estat plenament optimitzat per això. El que passa és que l'utilització que s’acostuma a emprar en una plana web, sobretot tenint en compte que el dispositiu de senyalització és la prima punta d’una fletxa que senyalitza la situació del punter, no és la més òptima per l’Iphone, que basa la seva interfície amb l’usuari en un dit. Així doncs, un primer pas és adaptar les planes web a aquest requeriment i injectar codi especial per a que en cas de llençar un selector o altres funcionalitats estàndard, apareguin els gadgets propis de l’IU de l’Iphone, essent aquest mètode transparent a la resta d’usuaris.
  • SDK: en cas de requerir aplicacions en les que que sigui necessari accedir al hardware o bases de dades de l’Iphone, com pot ser el cas de la localització GPS, la càmera de fotos o la llibreta d’adreces, es requerirà desenvolupar una aplicació nativa. Aquestes es codifiquen utilitzant els aplicatius específics d’Apple sobre una plataforma MAC (que al cap i a la fi és la mateixa que la de l’Iphone).