Codi 2D


IWS disposa de la tecnologia per implementar aplicacions diverses amb codis bidimensionals, o també anomenats 2D.
Aquests codis són l'evolució dels més habituals codis de barres estàndard, que han passat d'una a dues dimensions, podent incorporar més dades i altres característiques.
En l'actualitat grans bancs i corporacions com Telefónica o Renfe els utilitzen per comunicar-se amb els seus clients o permetre l'accés a un tren o avió.

Com a característica bàsica poden ser llegits per la majoria de telèfons mòbils d'avui en dia només amb instal lar una simple i gratuïta aplicació, permetent l'enllaç a pàgines web, cupons de descompte o altres aplicacions.

Els tipus de codis més utilitzats són els Datamatrix:

 

i els QR:

Entre altres aplicacions IWS utilitza aquestes tècniques per:

  • arxivística: un exemple és l'aplicació de siglatge de peces arqueològiques realitzat per al CENTRE D'ESTUDIS DEL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC DE LA PREHISTÒRIA de la Universitat Autònoma de Barcelona on són usats en tot el procés d'identificació de les peces, des de la seva troballa i identificació en els jaciments fins a l'arxiu i posterior identificació.
  • museística: utilitzem aquesta tècnica per a identificar zones o objectes als quals s'accedeix mitjançant la seva corresponent codi i que permet accedir a una major informació audiovisulat i textual que està continguda en un servidor d'Internet, permetent una major informació per a l'usuari i una dinàmica més activa de cara al responsable de la promoció, que pot modificar a l'instant els continguts en línia.
  • guies turístiques: utilitzem la tècnica de codis bidimensionals per identificar localitzacions als usuaris o visitants d'un lloc, identificant el lloc mitjançant un link a la seva pàgina web corresponent amb només apuntar amb el mòbil al codi, accedint automàticament a la pàgina descriptiva del lloc.

Si està interessat en rebre informació comercial respecte a aquest o qualsevol dels nostres productes o serveis, enviï'ns un formulari de contacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315