Els Sistemes de Senyalització Lumínica lnteractiva desenvolupats per IWS consisteixen en dos productes especialment ideats per a permetre senyalitzar lumínicament i d'una forma interactiva aquelles zones dels jaciments on hi hagi troballes o zones a remarcar.

La versió RGB-LED de ArchaeoSSLI consisteix en un sistema controlat a distància amb una sèrie de punts de llum led rgb multicolor que s'ubiquen sobre el jaciment de forma autònoma, ja que disposen de la seva pròpia bateria recarregable. El sistema disposa de punts fixos o tires allargades de leds multicolor que serveixen per poder assenyalar zones de major mida com fogueres o altres.

 

La versió LÀSER d'ArchaeoSSLI consisteix en un capçal de projecció làser multicolor controlat per ordinador que s'ubica en un extrem del jaciment, i que permet assenyalar a distància tot tipus d'objectes o altres troballes, amb el valor afegit que es poden presentar de forma alternativa en una pantalla amb models wireframe tridimensionals, acompanyats de textos explicatius i altres imatges làser simples.

 

Si està Vostè interessat en rebre informació comercial respecte al aquest o qualsevol dels nostres altres productes o serveis, enviï'ns un formulari de conacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315