És un nou sistema de captura de dades per jaciments, que consta d'una aplicació basada en Windows CE per a dispositius mòbils, on s'ha implementat la captura de dades en el propi jaciment amb PDA de tipus rugged (anti pols, aigua i caigudes). Aquesta aplicació permet la captura de dades in situ que normalment es realitza manualment, permetent la seva entrada amb un programari d'enllaç adaptat a l'aplicació de gestió del jaciment o a altres sistemes informàtics.

 

ArchaeoPDA consta d'una aplicació software que s’instal·la la en els diferents PDA de l'excavació, enllaçats per xarxa wifi adhoc (entre ells mateixos), els propis PDA especialitzats i el servei d'adaptació de programari per adequar-lo a les peculiaritats tant de la recollida de dades com de la seva exportació i / o integració amb una aplicació existent.

ArchaeoPDA

Si està Vostè interessat en rebre informació comercial respecte al aquest o qualsevol dels nostres altres productes o serveis, enviï'ns un formulari de conacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315