iPhone Development Lab.

Si està interessat en rebre informació comercial respecte a aquest o qualsevol dels nostres productes o serveis, enviï'ns un formulari de contacte amb les seves dades o contacti amb nosaltres al 902 362 315

 


Des d'IWS hem fet una aposta per la mobilitat i som també especialistes en desenvolupament per iPhoneTM d'Apple®, amb la seva autorització per publicar aplicacions gratuïtes o de pagament a l'App Store.

Actualment disposem d'un equip multidisciplinari de programadors, disenyadors i analistes que disposen del coneixement per a afrontar qualsevol projecte relacionat amb el terminal més avançat del mercat.

Ens permet dues vies de desenvolupament:

- adaptar la web per a que es vegui correctament amb el navegador del iPhone.

- desenvolupar una aplicació (o executable) per a poder integrar les funcionalitats de l'iPhone, ja sigui per exemple, acceleròmetre, càmera, GPS, agenda, etc.

Seguint una sèrie de protocols d'usabilitat d'interfície gràfica, IWS defineix uns canals estàndard que es poden aplicar a tot tipus d'aplicacions. En tot cas, també s'adaptarà a personalitzacions a mida. Els diferents canals són: fotogaleria, agenda, notícies, informació estructurada, captura de dades via formulari, informació geogràfica, llista aleatòria gràcies al acceleròmetre, etc.

 

A continuació podeu veure una mostra dels projectes de que disposem a l'App Store. Clica sobre l'aplicació que més t'interessi.


 • HappyGiro serà un joc que consistirà en encaixar el teu personatge a les siluetes corresponents, cosa que t'anirà donant punts. El més interessant resultarà ser el control a distància del personatge que oferirà via iPhone, característica que li donarà un valor afegit. També serà possible el joc competitiu de dos jugadors alhora.

   


  HappyGiroLogo.png
 • Aquesta aplicació, amb l'ajuda de l'escàner 3D del que disposem, ens permetrà veure recreacions en tres dimensions de diferents peces que s'han anat trobant a les excavacions. De moment, podem deixar una prova de concepte que tenim en desenvolupament:


  ArkeoticLogo.png
 • Aquesta aplicació serà similar a la que ja tenim disponible per iPhone, però aprofitant els recursos extra que proporciona l'iPad, com per exemple una pantalla notablement més gran.

   

  Aviat estarà disponible a l'App Store. 


  RestaurantesHD_0.png
 • Amb aquesta aplicació donarem als visitants de la Roca dels Bous l'oportunitat de tindre una visita molt més interessant, amb varis continguts que donaranun gran valor afegit a tot el que veuran.

   


  RocaDBLogo.png
 • L'aplicació de Fira Tàrrega permetrà als visitants de la fira accedir als continguts ja disponibles a la versió .mobi (http://mobi.firatarrega.com) amb l'afegit de la visualització dels vídeos i imatges del fons documental de la fira. L'aplicació "Firatarrega" estarà disponible a l'App Store d'Apple a finals d'agost.  FiraTarregaLogo.png
 • L'aplicació de Marie Claire permet accedir amb el nostre terminal a la majoria dels continguts de la publicació online, amb valors afegits com la conexió a Facebook.  MarieLogo.png
 • Amb l'aplicació Rock&Gol es pot escoltar en streaming el millor programa que barreja música i futbol directament al nostre iPhone, iPod o iPad.  RockAndGolLogo.png
 • Amb l'aplicació de MobilBus, serem capaços de consultar tota la informació disponible sobre les parades i situació dels autobusos de la ciutat de Lleida.

  Vegem un vídeo explicatiu de l'aplicació:  icona-amblleidabus.png
 • Amb l'aplicació de Ser Padres, podrem accedir als continguts de manera clara i ordenada per categories.
  Podrem consultar la portada, els consells útils o buscar contingut que ens interessi sobre el nostre petit.  SerPadresLogo.png
 • Player de Gestiona Ràdio, el nou mitjà de comunicació de Radio Popular SA (Cadena COPE), que permet escoltar les emissions en directe de l'emissora des de qualsevol lloc del món.  LogoGestionaRadio.png