Lan Party


Una Lan Party és una activitat en la qual els joves i no tant joves comparteixen unes jornades complertes en una instal·lació equipada amb conexió a Internet d’alta capacitat. Normalment es desenvolupa a pavellons firals. Una Lan Party és la forma ideal d'ajuntar al jovent que a casa gaudeix de totes les vessants de la informàtica actual com videojocs, compartició de fitxers, missatgeria instantània... i la gaudeix durant unes llargues jornades non stop.

Per als municipis i els seus responsables polítics representa una oportunitat de trencar la bretxa digital, apropant les noves tecnologies a la ciutadania d’una forma molt especial, essent els mateixos fills qui ensenyin als seus pares i avis com la informàtica és un món ample i divertit alhora que poden fer-lo servir també.

IWS té una gran experiència en el desenvolupament d’aquests esdeveniments com a col·laborador dels més importants d’Espanya, l'Euskal Encounter i la Campus Party, així com a desenvolupador pels seus clients -generalment per a administracions locals- essent la Lleida Lan Party el més important.

Lleida Lan Party:

Aquest esdeveniment, amb 5 exitoses edicions, s’ha convertit en un dels més importants de tot l’estat espanyol, i està al voltant de la 5ª posició al ranking, entre més de 200 esdeveniments similars.
Amb una assitència de més de 900 participants, la cinquena edició realitzada el 2008 va comptar amb múltiples activitats, destacant la campanya de teasing realitzada per promocionar l’esdeveniment amb diferents actuacions al carrer amb la iconografia marciana d'aquesta edició, així com la visita de la Legion 501, grup mundialment reconegut per la Lucas Films, amb els personatges de la guerra de les galàxies.


Podeu veure un vídeo de l'esdeveniment des d'aquí