Clients i Casos d'èxit

Nous projectes web


El departament web presenta nous projectes desenvolupats amb el nostre Webxpress, i adaptats als requeriments dels clients:

Residència de gent gran San Josep: http://www.residenciasantjosep.cat/

Distribuidor de Scooters, Quads, Buggys i altres materials rodants: https://www.claraxavi.com/

 

Botiga d’equipament esportiu de primera línia: http://www.vanallensports.com/

 


Desenvolupament de la Intranet de FELO


Felo, Federació Espanyola d'Associacions Professionals de Personal amb llicència d'operació de centrals nuclears, ha confiat en IWS per desenvolupar el seu nou portal i Intranet.

Amb un objectiu de dinamització i contacte per als seus associats, Felo desenvolupa una tasca de coordinació del sector nuclear molt important.

 


Renovació del portal de Gomà-Camps


Aquesta important indústria del sector paperer espanyol torna a confiar de nou en IWS per actualitzar el seu portal web.

IWS gestiona a més diferents serveis de sistemes per Gomà-Camps, com la interconnexió de les seves seus espanyoles amb Portugal i França, o altres diversos aspectes.

 


IWS amb la música més jove


L'Acampada Jove és el festival musical més important dels Països Catalans i que organitzen les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) des de el 1996.

IWS ha rebut enguany l'encàrrec de crear tot el disseny d'imatge de l'AJ,
des de els cartells, entrades, polseres, samarretes, vending, etc. fins a
la web del festival.

 

Un esforç que paga la pena al veure els resultats: http://www.acampadajove.cat

Les JERC també compten des de l'any passat amb un servidor dedicat al CPD de IWS amb serveis de web i correu corporatiu."


Nova web de HorfasaUn dels clients més antics de IWS confia de nou amb IWS per a desenvolupar la seva web.

Horfasa, és una de les grans empreses a nivell nacional del sector dels transformadors de metall. La seva web utilitzada com a aparador de espectaculars obres i de diversos serveis que ofereix. Un exemple el podem veure a Arganda del Rey (Madrid), seu del famós festival “Rock in Rio