Notícies

Inauguració de la Ruta dels orígens


Rafael Mora del Cepap introduint la visita amb iPadRafael Mora del Cepap introduint la visita amb iPad Amb l'assistència dels diferents responsables del projecte i de diferents personalitats polítiques s'ha procedit a inaugurar aquesta primera setmana d'octubre de 2011 La Ruta dels Orígens.

La Ruta dels Orígens es el projecte europeu sota el qual IWS ha implementat diferents tecnologies a l'excavació arqueològica de la Roca dels Bous de Sant Llorenç de Montgai. A més a mes, altres socis del costat francès també participen donada la seva característica de projecte transfronterer, com es pot veure en el vídeo adjunt.

Diferents actes s'han dut a terme, des d'una roda de premsa, la inauguració de l'exposició itinerant que té com a nom La Ruta dels Orígens i que engloba continguts dels sis socis del projecte, així com a visites guiades a les instal.lacions de la Roca dels Bous, on els visitants han pogut interactuar amb l'aplicació Visita Guiada Interactiva desenvolupada per IWS i la instal.lació làser emprada en la senyalització concreta de les troballes i també instal.lada per IWS.

La Roca dels Bous a partir del minut 3:40


TV3 es fa ressò en directe del Lleida Liquid Galaxy a l'Espai Terra


Això ha estat durant la celebració el passat cap de setmana del concurs nacional Ciència en Acció, a on 130 estands amb mes d'un miler de participants es van donar cita al Parc Científic de Lleida per mostrar diferents experiments relacionats amb la ciència i la innovació.

Per a més informació sobre el Lleida Liquid Galaxy a la web d'IWS.

Minuts 4:50 a 10:15El Lleida Liquid Galaxy obté noves mencions


En aquest cas a través del Projecte Final de Carrera de l'Arnau Dalmau, alumne de la UDL que ha col.laborat en el projecte del Lleida Liquid Galaxy quasi des de la seva concepció.

Noticia del Parc Científic, on el Galaxy està permanentment instal.lat:

http://www.pcital.com/noticies/matricula-d2019honor-per-al-primer-projecte-de-fi-de-carrera-presentat-al-parc

Notícia Diari Segre 29 de setembre 2011


Near Field Communication, propostes d'aplicacions des de IWS


Aquesta setmana hem tingut la oportunitat d'assistir al NFC World Congress de Niza, a on tots els actors que estan treballant amb la tecnologia de NFC s'han trobat per parlar de l'estat de l'art.

IWS disposa del coneixement i la tècnica per començar a fer implantacions de tecnologies NFC en sectors propers com els supermercats, els transports o el turisme.


FiraTàrrega, nova aplicació d'Android per a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.


IWS com a soci tecnològic de la Fira ha desenvolupat aquesta aplicació que permet accedir a diferents informacions de l'esdeveniment com la programació de i informació de tots els espectacles, localitzats sobre el mapa de Tàrrega també, i les dades de les diferents companyies que hi participen.

Es pot descarregar a l'adreça https://market.android.com/details?id=es.iws.firatarrega&hl=es o des de l'aplicació Market dels terminals Android.

Tanmateix es disponible l'aplicació per a la plataforma iPhone d'Apple a l'adreça: http://itunes.apple.com/app/id388196646?mt=8


Cloenda del Camp de Treball Científic Curset 3d per a Google Earth


Fotos (C) Hermínia SirventFotos (C) Hermínia SirventFotos (C) Hermínia SirventFotos (C) Hermínia SirventAmb la presència de l'Alcalde de Lleida i president del Parc Científic, Àngel Ros, la regidora Montse Mínguez i el regidor Oriol Yuguero, i tots els participants, l'acte de cloenda del curs es va dur a terme amb la presentació dels diferents treballs en format imprès, i que quedaran com a decoració a l'edifici Cedico.


Cloenda del Camp de Treball Científic d’estiu al Parc Científic


Divendres vinent, 15 de juliol, es durà a terme la cloenda del Camp de Treball Científic, que ha tingut lloc al Parc Científic amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida. L'acte se celebrarà a la sala polivalent de l'edifici CeDiCo, a les 17.00 hores. Els participants exposaran els projectes realitzats.

Un total de 20 nois i noies entre 13 i 19 anys han après tècniques de digitalització d'edificis en 3D i la seva aplicació a sistemes d'informació geogràfica, dirigits per tècnics d'IWS, ubicada al viver TIC del Parc. A més, han treballat en projectes d'explotació del sistema de realitat virtual Lleida Liquid Galaxy, únic a Europa i que està situat al Parc Científic.

Font: PCiTal


Vídeo demostratiu del producte Visita Guiada Interactiva d'IWS


S'ha entregat definitivament la versió de VGI implementada pel jaciment arqueològic de la Roca dels Bous. En aquesta ocasió 21 iPads estaran a disposició dels visitants del jaciment, sigui en visites per lliure, on el mateix usuari selecciona què vol veure i quan, o en visites guiades, on un monitor comanda la presentació.

+ Info


Èxit a la IV Jornada Tècnica d'Innopan


Amb gran èxit de públic vingut d'arreu Espanya, s'ha celebrat la IV Jornada Tècnica d'Innopan.

IWS, conjuntament amb Ponent 2002, van presentar els seus serveis respecte a aplicatius de Traçabilitat en el sector forner, així com propostes avançades utilitzant serveis d'Internet.


Xerrada sobre Traçabilitat i Tecnologies de la Informació a Innopan


El proper 15 de juny, se celebra la IV Jornada de difusió tecnològica del pa, organitzada per Innopan, al Parc Científic de Lleida.

IWS, conjuntament amb Ponent 2002, daran a conèixer les seves propostes en Trazabilidad per al sector, al costat de diverses innovacions tecnològiques de rellevància.

Descarrega el programa.